divendres, 8 d’octubre del 2010

LIAR-LA DE COLORS

A través de la Plataforma Badalona es mou, volem crear un espai de trobada de tots els sectors implicats en l’Educació. Aquest espai neix amb l’intenció de donar força a les reivindicacions dels mestres que son els cridats a portar la veu d’aquests moviment.


La Federació d'Ampes de Centres Públics de Badalona està treballant per una resposta unitària del sector educatiu a Badalona, atenent d’aquesta manera, la petició de recolzament que diversos claustres han fet a les famílies dels Alumnes.


Creiem que davant d’una problemàtica d’aquestes característiques es totalment necessari ser capaços de reunir a tota la comunitat educativa, enfortint els vincles que ens uneixen, mostrant una postura comuna fruit dels consens i el diàleg que tant trobem a faltar al Departament d’Educació.


 
Des de les plataformes de mestres de Castedefells es mou i el Baix " Llobregat" es mou ens arriba la proposta anomenada "dimarts GROC" que consisteix en que els mestres portin cada dimarts la samarreta amb el lema:

"SOS. ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT"

per tal de mostrar la seva disconformitat amb les mesures preses pel Departament d'Ensenyament.


 
A Badalona tenim la intenció de afegir-nos a aquesta iniciativa, però englobant dins de la mateixa plataforma a famílies, mestres i alumnes. Es per això que convidem a totes les AMPAs i Claustres de Centres Públics de Badalona a fer pinya per poder fer visible una postura unitària enfront de les retallades en ensenyament.
 

Recollida de signatures: Conjuntament encetarem un procés de recollida de signatures.

Manifest: Tindríem que consensuar un manifest on quedin clarament exposades les reivindicacions del mestres i la unitat entre famílies i mestres.
 
Samarretes: La Federació d’Ampes de Badalona assumeix la gestió de les comandes de les samarretes, que cada centre tindrà que canalitzar a través d’una persona, el preu de cada samarreta no serà superior a 2,5€.

Per tal de coordinar aquesta acció us podeu adreçar a :


 



A liar-la de Colors!!!!

2 comentaris:

  1. Hola Badalona!!
    Des de la zona de Castelldefels iniciem el treball en un document/manifest que ens serveixi de punt d'unió a mestres i AMPA's. Quan el tinguem us el passem!!
    Salutacions,

    ResponElimina
  2. "tots els sectors implicats en l’Educació"
    "una resposta unitària del sector educatiu a Badalona"

    S'ha parlat també amb els centres concertats?, s'ha parlat amb els seus mestres que també són víctimes del sistema educatiu?

    O tots són només uns quants?

    ResponElimina