dimecres, 28 de setembre del 2011

La comunitat educativa de Badalona torna a reclamar els projectes "penjats" per les retallades



La Plataforma Badalona es Mou per la defensa dels serveis públics ha tornat a sortir al carrer aquest dimarts al carrer per fer sentir la seva veu. Ho ha fet a la Plaça de la Vila, tot coincidint la amb la celebració del ple municipal. Han estat més d’un centenars de badalonins que han tornat a protestar per les retallades de la Generalitat. El col•lectiu concentrat, en aquesta ocasió, ha estat majoritàriament l’afectat per les tisorades en educació on s’han vist pares, alumnes i professors d’algunes de les escoles públiques de la ciutat que han vist com molts dels seus projectes quedaven aparcats pel govern català.
Les samarretes grogues s’han tornat a plantar amb pancartes i consignes a la Plaça de la Vila per protestar contra les retallades en matèria de sanitat i sobretot en educació. El tema, a banda de fer-se patent a les portes de l’Ajuntament, també ha estat protagonista al ple municipal a través del torn de paraula demanat per la Federació d’Associacions de Mares i Pares de la ciutat. Un cop més la representant de les AMPES de Badalona, Montse Conejo, ha reclamat la construcció dels edificis de l’Escola Lola Anglada, Bufalà II o Ventós Mir.


A fora els lemes i consignes es repetien: "Volem una escola digna", "Prou promeses" o "Sanitat i educació públiques, garantia d'igualtat d'oportunitats". El moviment, orquestrat per veïns i indignats de la ciutat, englobats sota la Plataforma Badalona es Mou per la defensa dels serveis públics té previst seguir amb les mobilitzacions. La propera serà la setmana vinent, el dia 4 d’octubre a les 7 de la tarda, amb concentració, passa carrers i assemblea pel districte VIII.

Font: http://www.lamalla.cat/infolocal/area_barcelona/article?id=488462

+info: http://www.badanotis.com/noticia.php?n=2739



CONTINUAREM((((((

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada