dimarts, 15 de novembre del 2011

SETMANA GROGA




A Cornellà: 16 Novembre
#Ocupemlesaules
 

IES Francesc Macià_Tancada. Alumnat i professorat de l'IES Francesc Macià de Cornellà de Llobregat repetiran demà dimecres 16 l'acció #ocupemlesaules com a protesta per les retallades en el pressupost del centre i amb la intenció també que la protesta sigui un exemple a seguir per d'altres. Volen tornar a passar nit a dins del centre i ja tenen enllestit el seu programa d'activitats i accions protesta.


+info:http://www.aesmacia.tk/





A Badalona: 17 Novembre_18h
CADENA HUMANAdavant de l'Hospital Municipal de Badalona, el recorregut serà Escola Jungfrau–Hospital Municipal–Plaça de la Vila.Després de la cadena humana, 19:00h farem una concentració davant de l'Ajuntament, 19:30h tindrà lloc una xerrada-debat sobre l'estat de la sanitat a la nostra ciutat a l’ “amfiteatre” de la Plaza Pompeu Fabra.


+ info:
http://www.acampadabdn.org/








A Barcelona, barri de Gràcia: 18 Novembre_17h
MOBILITZACIÓ EN DEFENSA DE L’ESCOLAPÚBLICA DE QUALITAT I PROXIMITAT

Plaça de la Vila de Gràci a, Demanem la construcció dels edificis de l’escola l’Univers (amb una escola bressol adjunta), l’institut Vallcarca, l’escola bressol Jaén i l’escola Caspolino. La mobilització és per defensar l’escola pública de qualitat i de proximitat, pel present i pel futur dels nostres fills i filles. Mobilització organitzada per la Coordinadora d'AMPA de Gràcia, Plataforma de Famílies afectades per la NO construcció de les escoles bressol Jaén i Caspolino, Xarxa d'escoles en barracots i l'Associació de veïns i veïnes de la Vila de Gràcia...

+ info: http://coordinadora-ampas-de-gracia.blogspot.com/2011/11/mobilitzacio-18n.html

També està plantejada una vaga d'estudiants pel proper 17N us passo la info:
http://reconstruimlapublica.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada