dimarts, 30 d’octubre del 2012

30/10/12 Cassolada a la Plaça de la Vila. No estàvem sols.

A Sant Adrià i Santa Coloma també han sortit a la Plaça de la Vila!

17h Santa Coloma de Gramanet
17.30h Sant Adrià de Besòs
18h Badalona

Avui hem fet la Cassolada en cadena des de Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona. A la de Badalona hem coincidit amb una plataforma de suport a l’alcalde de la ciutat.

Desconeixem l’origen d'aquesta plataforma. Però sí que sabem que les samarretes blaves amb eslògans i les pancartes que duien els seus membres no les regalen enlloc i tenen un cost econòmic gens menyspreable. Per aquest motiu, hem recuperat uns articles publicats al Diari de Badalona i que poden donar alguna pista sobre qui hi ha realment darrera d’aquesta plataforma.

Us deixem amb l'enllaç de les imatges de la Cassolada a les tres ciutats i alguns fragments d’aquestes notícies amb el seu corresponent enllaç a la pàgina web del diari.



Una plataforma en recolzament d'Albiol convoca una concentració a la plaça de la Vila
Javier Torres - 25/10/2012

“Una plataforma de recolzament a Xavier Garcia Albiol ha convocat el proper dimarts a la tarda una concentració a la plaça de la Vila en la que pretenen demostrar que donen suport a les polítiques de l’Alcalde.

Sota el nom Plataforma de apoyo al alcalde Albiol en su lucha contra la inmigración ilegal y la delincuencia, el col·lectiu va començar ja fa un parell de setmanes a recollir firmes pels carrers i alguns establiments de la ciutat i agrupar així una mostra de suport a les mesures del PP vers la delinqüència, incivisme i immigració il·legal.


La qüestió de rerefons, no obstant, és que aquest grup està integrat per càrrecs i persones afins al Partit Popular i, fins i tot, el fill d’un regidor del govern. La campanya de recollida de signatures, a més, arriba poques setmanes després de la reobertura de la causa judicial contra Xavier Garcia Albiol pels pamflets racistes.

En una entrevista concedida en exclusiva al DIARI DE BADALONA que serà publicada demà, l’exregidor del PP David Gómez explica qui és l’ideòleg i l’executor d’aquesta plataforma. Gómez considera que es tracta d’una manipulació de la ciutadania i que ell i els seus càrrecs es van desmarcar des del primer moment.”


Extracte de l’entrevista al’exregidor del PP David Gómez
Javier Torres / Redacció - 26/10/2012

¿Quién crea la ‘Plataforma de apoyo  alcalde Albiol’?
El ideólogo es el propio Albiol, y es Miguel Jurado quien empieza a mover contactos para que esto vaya hacia delante y de adoctrinar este colectivo. Si quieres llevar algo así en secreto, qué mejor que hacerlo a través de Miguel Jurado! (risas). Aunque luego, a los pocos días, todo se acaba sabiendo en la calle.


El teixit reivindicatiu surt al carrer per demanar una Badalona millor
Javier Torres - 29/10/2012


“Pel proper dimarts, coincidint amb la sessió ordinària d’octubre del Ple municipal, diferents associacions de la ciutat assistiran a una concentració per protestar per la situació de diferents àmbits socials. Les retallades en sanitat, educació o serveis socials, l’atur, la lluita per un habitatge digne i la política local seran alguns dels motius que aplegaran un ventall molt ampli de col·lectius a la plaça de la Vila, cap a les 18 hores.

La manifestació convocada per Assemblea Badalona té en aquest cas un segon focus d’atenció, més enllà de la protesta en sí; a la mateixa hora i també davant la Casa de la Vila, una plataforma de suport a les mesures i polítiques de l’alcalde Xavier Garcia Albiol ha programat una altra trobada per mostrar el seu recolzament al govern municipal. És difícil quantificar o preveure quina pot ser l’afluència d’ambdues concentracions, però, en qualsevol cas, pot produir-se una situació peculiar de confrontació d’opinions; i és que els xiulets favorables i contraris a l’executiu ‘popular’ de Badalona es fondran en un esclat unitari.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada