divendres, 27 de setembre del 2013

#VagaIndefinidaDocents. Concentració en solidaritat amb el professorat de les Illes Balears en VAGA INDEFINIDA

Avui es compleix la desena jornada de la vaga indefinida del professorat de les Illes Balears en defensa de l'escola pública de qualitat i en contra de les imposicions d'uns governs autonòmic i estatal que pretenen acabar amb un servei públic i un dret de ciutadania, tan imprescindible com inqüestionable, com és l'educació pública. 

La lluita dels docents a les Illes Balears és també la lluita de les famílies, que majoritàriament estan donant suport a les reivindicacions del professorat no portant els seus fills i filles a les escoles i instituts, i participant activament en les manifestacions.

Aquesta vaga està rebent nombroses mostres de suport d'arreu de l'estat. Així, a Barcelona, aquest diumenge, 29 de setembre a les 18h a la Plaça Sant Jaume hi haurà una concentració en solidaritat amb el professorat de les Illes Balears en Vaga Indefinida.


Us animem a participar-hi perquè la seva lluita és també la nostra lluita!





Si voleu conèixer millor les raons que han portat a la convocatòria d'aquesta vaga, podeu consultar el bloc de l'Assemblea de docents de les Illes Balears.

Reivindicacions de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears.





Comunicat de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears a les famílies explicant els motius de la Vaga Indefinida.


Entrevista a Guillem Barceló, portaveu del comité de vaga de l'Assemblea de Docents de les Illes Balears, al programa de La Sexta "El Intermedio".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada