dilluns, 24 de març del 2014

L'escola Planas i Casals acull l'acte d'homenatge de Badalona a Nelson Mandela

El passat divendres, 21 de març a les 18:30h,  va tenir lloc a l’escola Planas i Casals un acte organitzat per la Comissió Ciutadana Nelson Mandela de Badalona. Coincidint amb el Dia Internacional contra la discriminació racial i la xenofòbia, van commemorar la lluita incansable del nostre estimat Nelson Mandela, qui va liderar el moviment contra l’Apartheid a SudÀfrica.

Amb motiu de la mort de Nelson Mandela, un grup d'entitats i ciutadans i ciutadanes, s'han reunit a la ciutat amb la voluntat de fer un acte de record i reconeixement a la figura del líder anti apartheid, i el conjunt de valors d'igualtat, justícia i defensa de les persones oprimides, que Mandela ha representat. I així va nèixer la Comissió.



L'acte va ser presentat per una representant de l’AMPA de l’escola Planas i Casals, també membre de la Junta de l’A.VV. del barri de Bufalà, i va donar pas a un parlament  a càrrec de SOS Racisme i, tot seguit  amb una xerrada  molt interessant a càrrec de Ferriol Sòria, economista i doctor en Història “La comissió de la veritat i la reconciliació sud-africana”. En Ferriol ens va posar al dia sobre la història de SudÀfrica , el recorregut de Nelson Mandela i l’actualitat del país.  Es va llegir el manifest. I vam acabar la celebració amb l’actuació de “Gospel Sentits” de Badalona. Una actuació que ens va fer vibrar. Vam sortir plens d’energia i vitalitat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada