dimecres, 11 de juny del 2014

14J Per un país de tots, decidim escola catalana

Dissabte 14 de juny de 2014 tindrà lloc a Barcelona una mobilització festiva i reivindicativa promoguda per Somescola en defensa de l’escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu.

Badalona Es Mou i la xarxa d'Escoles Grogues de la ciutat ja fa temps que defensem un model educatiu on l'escola pública ha de tenir un paper cabdal i s'ha de caracteritzar per ser una escola de qualitat, en català, inclusiva, democràtica, laica, participativa, diversa, i per a tothom

Per aquest motiu ens afegim, i us animem a participar, a la convocatòria de la cercavila de l’escola catalana que ha d'aplegar la comunitat educativa i la resta de la societat civil catalana en un clam en defensa de l’escola pública catalana i del dret a decidir el propi model educatiu.



La sortida des de Badalona es farà:

- a les 17h a Metro Pompeu Fabra
- a les 17.15h a Metro Artigues - Sant Adrià
- a Pep Ventura, Gorg i Sant Roc, directament a l'andana, entre una hora i l'altra.




No deixarem de combatre la llei Wert que ha estat imposada sense consultar famílies i professionals, que canvia radicalment el model d’Ensenyament i que no ofereix cap garantia per la millora de l’èxit escolar. 

Des de la xarxa d'Escoles Grogues ja treballem per a que el rebuig a la nova reforma del Sistema Educatiu es tradueixi en una declaració d'insubmissió a la LOMCE mitjançant votació en els Consells Escolars de les escoles i instituts de Badalona. 

Aquest dissabte, de groc o de verd, vine i defensa l'escola pública, de qualitat, en català, inclusiva, democràtica, laica, participativa, diversa, i per a tothom. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada