dijous, 13 de novembre del 2014

MANI-FESTA 15 de Novembre | Construcció de l’Escola Montigalà i l’Institut Ventura Gassol

15 de Novembre | 12h
Plaça Manuel Moreno Mauricio

El programa de la festa és el següent:

-12h INICI DELS TALLERS
-13h LECTURA DEL MANIFEST DE LA PLATAFORMA ZEM
-13:30h CADENA HUMANA



Demanem a la Generalitat de Catalunya el compliment, amb caràcter d’urgència, de la resolució del dia 9 d’octubre del  Parlament sobre la zona educativa de Montigalà i que insta a “Enllestir la redacció del projecte executiu i acordar el calendari d’execució de les obres de l’Escola Montigalà i l’Institut Ventura Gassol de Badalona amb l’Ajuntament i la comunitat  educativa i, a aquests efectes, mantenir una primera trobada conjunta amb els representants municipals i la comunitat educativa abans de finalitzar l’any 2014”.

#AraEscolaMontigalà #AraVenturaGassol #AraMontigalà

Iniciem també una campanya de recollida de signatures per demanar el compliment de la resolució del Parlament i posar data a la construcció dels centres. El termini de recollida es fins el 28 de novembre, coincidint amb el calendari de les eleccions del Consell Escolar. La setmana següent les enviarem a la Generalitat.

Aquí podeu descarregar el document: [full de signatures]

Ens veiem el dissabte!!!


Resolució 826/X del Parlament de Catalunya, sobre la Construcció de l’Escola Montigalà i l’Institut Ventura Gassol a Badalona

El Parlament de Catalunya insta el Govern a enllestir la redacció del projecte executiu i a acordar el calendari d’execució de les obres de l’Escola Montigalà i de l’Institut Ventura i Gassol, de Badalona, amb l’Ajuntament i la comunitat educativa i, a aquests efectes, mantenir una primera trobada conjunta amb els representants municipals i la comunitat educativa abans que finalitzi l’any 2014.

Palau del Parlament, 9 d’octubre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada